Hopp til innholdet

Redaktør, fiskesport

GS-toget tøffer videre!

Da er enda et år tilbakelagt, med dugnad, møtevirksomhet og sportsfiske. Redaksjonen har stått på for å klare deadline og utgivelse av vårt kjære «FISKESPORT». Det jobbes iherdig i dette utvalget, og vi håper at innsatsen fremkommer i bladet.

Det skjer spennende ting både til lands og til vanns i disse dager. Våre kjære politikere har en tendens til å klappe i endeløs ekstase når utbyggere foreslår å «lage land i vann». Skal det ikke bygges midt i Klosterfossen, så skal det i hvert fall bygges langs bryggene, og det skal bankes ned mengder av påler i lakseførende vassdrag. Så krones det hele med en bru til mer enn en kvart milliard kroner mens henrykte politikere trøkker munnen full av bløtkake. Jeg får vel, for sikkerhets skyld, meddele at dette er undertegnedes helt subjektive betraktninger. Jeg synes det suger. Veldig!

I året som gikk mistet vi flere av våre viktige annonsører. Det er en bærende del av vår økonomi som da blir utfordret – altså i «FISKESPORT». Vi er avhengig av å selge en del reklame for å unngå at Hovedforeningen belastes unødvendig med overføringer til oss. Hvis noen der ute kjenner en bedrift eller to som vil annonsere hos oss, så er det fint om du/dere kontakter Trond Eriksrød. Han er reklameansvarlig i bladet, og han gir gode priser! Kontaktinformasjon finnes i bladet og på vår hjemmeside:

www.grenland-sportsfiskere.no

Med fare for å gjenta meg selv, vil jeg enda en gang oppfordre medlemmer til å sende inn bidrag og synspunkter til bladet vårt. Da har dere, som medlemmer, mulighet til å i større grad påvirke utformingen og innholdet i bladet. Kanskje noen velger å gå av seg litt juleribbe på pilkeisen? Kanskje dere tar noen bilder og sender med en liten tekst? Uansett ønsker jeg og de øvrige redaksjonsmedlemmene dere alle en riktig godt nyttår!

SKITT FISKE!